2021-09-04 11:03:13• hírek • Szatmár.ro

Nyáridéző pool partyra hív az Aquastar

Szeptember 10-én, pénteken egész napos programokkal vár minden érdeklődőt térségünk kedvenc élmény- és gyógyfürdője, az Aquastar!

A szervezők ígérik, hogy lesz sok játék, kacagás, különféle programok, zene, zumba, vizespóló-verseny, este pedig egy szuper nyáribuli-hangulatot idéző DJ-s pool party.

A 14.00 óra után kezdődő rendezvény zenével és pancsolással indul, de a nap folyamán a Prima Gym interaktív zumba bemutatója is szórakoztatni fogja a jelenlévőket. Később bikini és vizespóló-verseny is lesz, sőt, megannyi játék és vetélkedő is a nap részét képezi, melyek során ingyenes belépőt lehet majd nyerni az esti bulira.

Az egész napos rendezvényen a strandjegy fejében bárki részt vehet, viszont 21 órától kezdetét veszi a 2K21-es Pool Party, melynek ára 30 lej. Itt Dj Leviciusz és Dj Gaby alapozzák meg a hangulatot, később pedig Sterbinszky & Minea pörgetik majd a zenét.

Annak érdekében, hogy a résztvevők egy felejthetetlen estét tölthessenek el az Aquastarban a szervezők a minőségi zene mellett fény-showal, hoszteszekkel és megannyi meglepetéssel készülnek az eseményre.

Az esti party 30 lejes belépődíja mellett, akik szeretnének, asztalt is foglalnak (25 lej/fő, minimum 4 fő – ez az összeg le is vásárolható) megszabadítva magukat a sorban állástól, sőt, már a belépésnél is előnyt élvezhetnek.

Mi több, azok akik előre foglalnak helyet, lehetőségük válogatni promóciós italcsomagokból is, melyek garantáltam megalapozzák majd az este jó hangulatát.

  • Jack Daniel's (1 liter) + 3 Coca Cola - 220 RON
  • Jagermeister (1 liter) + 3 Monster energiaital - 170 RON
  • Jagermeister (1 liter) + 3 almás Cappy - 160 RON
  • Finlandia vodka (1 liter) + 3 Monster energiaital - 170 RON
  • Finlandia vodka (1 liter) + 3 narancsízű Fanta - 160 RON

További infókért és foglalásért hívják 0748.058.414-es telefonszámot

Ezt most tényleg nem érdemes kihagyni!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: